BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Троян и Угърчин има задържани за шофиране след употреба на алкохол и наркотици

От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават, че през вчерашния  ден в РУ Троян са задържани двама мъже за шофиране след употреба на алкохол и/ или наркотици

35-годишен мъж от Троян при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка, при която с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,29 промила.  Водачът е тестван и с drugchek 3000, като устройството е реагирало положително на амфетамин и метамфетамин. Съставен му е акт за административно нарушение, издадени са му два талона за медицинско изследване и е дал кръвна проба за химичен анализ. Образувани са 2 досъдебни производства и работата по случая продължава.

Около 22.00ч. същия ден в с. Старо село, 26-годишен жител на Голяма Желязна е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,46 промила. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Угърчин за срок от 24 часа е задържана 29-годишна жена, която на 21 януари около 13.50 ч. е установена да управлява лек автомобил в посока ПП I-4 след употреба на наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!