BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Двама ловчанци отиват с Александър Йорданов в Брюксел

Двама ловчанци са включени в представителна група, която по покана на евродепутата Александър Йорданов ще посети Брюксел.

Това са депутатът в 7-то Велико Народно събрание и в 36-тото обикновено Георги Петров и областният лидер на СДС-Ловеч д-р Георги Митев. Дружината, изповядваща ценностите на СДС, ще отпътува по покана на евродепутата Александър Йорданов за столицата на Белгия в понеделник, 11 ноември, научи наш репортер от отговорен източник.

д-р Георги Митев
Георги Петров

Според него, в Брюксел българската делегация ще се запознае с работата на главните институции на Европейския съюз като: Европейската комисия, Съвета на Европейския съюз и Европейския парламент.

Георги Петров и д-р Георги Митев ще пропуснат учредяването на новия местен парламент в Ловеч, което е насрочено също за 11 ноември.

Припомняме, че зъболекарят е един от 33-имата новоизбрани местни депутати, а земеделският водач и бивш шеф на Комисията по хазарта пък участва в предизборната кампания на ПП ГЕРБ в общината.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!