BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Горов издаде кой ще е кандидат-кметът на БСП-Ловеч

Димитър Горов издаде, волно или неволно, кой ще е кандидат-кметът на БСП в Ловеч. Депутатът от 43-ото НС и бивш лидер на общинската соцорганизация написа във Фейсбук-страницата си тази вечер с големи букви „ПОБЕДА“ над дописка със заглавие „Корнелия Маринова и Радина Банкова със сигурност влизат в битката за Ловеч“, поместена в „TroyanPress“.
Новинарският текст известява, че „Вече са ясни кандидатите за кметове от двете големи партии ГЕРБ и БСП в областния град Ловеч. ГЕРБ ще подкрепят и издигнат сегашния кмет на града г-жа Корнелия Маринова, която ще се бори за втори мандат.“ Тя е илюстрирана и със следната снимка:

Остава загадка победният възглас на Димитър Горов  дали е пожелание Банкова да спре опита на кандидатката на ПП ГЕРБ да спечели втори кметски мандат в областния град или пък е израз на задоволство от усилията на шефа на предизборния щаб на БСП-Ловеч да наложи на местната „червена“ структура кандидатурата на Банкова за поредния кмет от партията на Корнелия Нинова на Ловеч.

/Виж: https://www.facebook.com/gorov.dim?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARCZjzxHLkslsC9QOvy9tBR5DGnAtkBUMXKWuRmpojC4Yj7hIlfLZnChFZFwfvJwtenYheIdVMpCWzUc&hc_ref=ARTJAQoQgazXisDMFGTm7sQXOrWomuHQHzzE2S_VUC1xBB368K2OL52YaOfipPKQe9M&fref=nf/

В същото време от пресцентъра на БСП-Ловеч съобщиха, че на 7 септември в Ловеч от 11.00 ч в зала 109 на „Дом Преслав“ общинската структура на БСП ще проведе ХХІІІ-ата си конференция. На нея ще бъде направен отчет на групата общински съветници от БСП и ще бъдат утвърдени кандидатът за кмет на община Ловеч, кандидатите за кметове на населени места, както и листата с кандидати за общински съветници, с които БСП Ловеч ще се яви на местните избори на 27 октомври. На заседанието ще присъства и председателят на НС на БСП Корнелия Нинова. Листата с кандидат-общинските съветници на ловешките социалисти и водачът й ще бъдат обявени на пресконференция в 12,30 ч.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!