BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Известните автомобилни марки Peugeot и Isuzu гостуват на Ловеч

Известните автомобилни марки Peugeot и Isuzu гостуват на Ловеч на 10 октомври, четвъртък. Представянето ще стане на площада до бул. „България“ и срещу сградата на Община Ловеч, началото е от 10.00 часа.

Ще бъдат показани най-актуалните модели Peugeot 508 и 3008 , както и пикапът  ISUZU D-MAX.

На разположение ще е Колата на годината за 2019 г. в България – Peugeot 508. Дързък дизайн с отличителен стил и технология за врати без рамки, придават на автомобила специално присъствие и стойка. За пръв път в сегмента Peugeot 508 демонстрира  Система за нощно виждане (Night vision), която засича живи същества пред автомобила нощем или в условия на намалена видимост. Системата осигурява засичане в рамките на 200-250 м извън обхвата на предните фарове и извежда образа от инфрачервената камера централно на цифровия дисплей на нивото на очите на водача.

Носител на над 65 международни награди от лансирането си до момента Peugeot 3008 SUV притежава спиращ дъха интериорен дизайн и носи въудушевяващо усещане при шофиране, подкрепен от арсенал от системи за помощ при шофиране и гама икономични двигатели.

Солидният ISUZU D-MAX обединява предимствата и практичността на лекотоварните автомобили с емоцията на превозно средство за „бягство” от ежедневния живот. От селскостопанските терени до рали Дакар, ISUZU D-MAX е готов да посрещне всички предизвикателства. Здрави и удобни, пикапите D-MAX се предлагат в силуети, разработени на база на тежкотоварните автомобили – единична, удължена или двойна кабина.

Източник: Зетра

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!