BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Министър Младен Маринов: Ловеч е пример за добро взаимодействие между институциите

Това заяви днес министърът на вътрешните работи в Ловеч при откриването на реновираната сграда на най-голямото на територията на областта районно управление. Партньорството между институциите води само до по-добри резултати и е изцяло в полза на обществото, подчерта министър Маринов.

Той отбеляза, че новата придобивка е за гражданите, на които ще се предоставят по-добри услуги, и за служителите, които се грижат за сигурността на хората в община Ловеч. Вътрешният министър припомни, че осигуряването на модерна работна среда и техника е сред приоритетите на ръководството на вътрешното ведомство. Той пожела на колегите си здраве, по-малко инциденти, сила и кураж при носене на службата в полза на обществото.

Сигурността на гражданите е обща грижа и приоритет, допълни кметът на община Ловеч Корнелия Маринова. Тя благодари на ръководството на МВР за присъствието им на днешната церемония, с което по думите й са засвидетелствали внимание към жителите на общината.

С празничен водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от отец Любомир Казашки, бе открита сградата на РУ-Ловеч. Лентата прерязаха министърът на вътрешните работи Младен Маринов и  кметът на община Ловеч Корнелия Маринова. На официалната церемония присъстваха главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, директорът на ОД МВР-Ловеч старши комисар Милен Маринов, началникът на кабинета на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов, областният управител на Ловеч Ваня Събчева, ръководителите на окръжна и районна прокуратура, както и представители на общинската администрация.

Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., като стойността му е в размер на 722 396.51 лева, от които безвъзмездната финансова помощ е 699 596.51 лв.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!