BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Официално! Радина Банкова е кандидат-кметът от БСП за Ловеч

БСП издига за кмет на Ловеч Радина Банкова, която не е член на партията, а е била предложена от инициативен комитет. Решението тя да е кандидат на социалистите на предстоящите местни избори е взето по време на общинска конференция днес и бе обявено официално след това пред журналисти от лидера на партията Корнелия Нинова, цитирана от БТА.

„Партията да проявява мъдрост и да се обединява, да се затворят конфликти и амбиции – при нас в БСП това е силата. Заставаме зад Радина Банкова като непартиен човек и като възможност зад нея и до нас да застанат гражданите, неправителственият сектор и други малки партии, които искат промяна на модела на управление, и в България, и конкретно в община Ловеч, която има нужда от такава промяна“, заяви Нинова.

Банкова има собствен бизнес и досега не се е занимавала с политика. Тя посочи, че за нея това е огромна отговорност. „Дълбоко вярвам, че всички заедно трябва да променим живота в нашата община, чрез търсене на нов административен капацитет. Най-важното е да се води политика, обърната към гражданите и решаване на техните ежедневни проблеми. Аз съм отговорен човек и не обичам да давам обещания, които не мога да изпълня“, каза кандидатът на БСП за кмет на Ловеч.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!