BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полицаи от Ловеч са задържали 64-годишен мъж за отглеждане на канабис в специална оранжерия. Иззети са 147 кг канабис

Полицаи от Ловеч са задържали 64-годишен мъж за отглеждане на канабис в село Дойренци. Това съобщи началникът на районното управление на МВР гл. инспектор Златин Михайлов. След получена оперативна информация в стара къща в края на селото вчера е установена оранжерия, със засети в нея 46 растения, с височина между 1,60 м. и 2,40 м. Иззети са 147 кг листна маса канабис. Оранжерията е била с капково напояване, вентилация, отопление. В къщата е имало помещение, пригодено за сушилня, а друга стая е била оборудвана с всичко необходимо за направата на разсад. В момента на задържането мъжът е поливал растенията в оранжерията. Той е от Ловеч, не е криминално проявен.

Предстои да се изясни дали има съучастници и дали къщата е негова собственост. Задържането му е за 24 часа, но предстои да му бъде поискана мярка за неотклонение „задържане под стража“ до 72 часа.

Източник: Зетра

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!