BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Постоянните комисии на ОбС – Ловеч, ще заседават на 19 и 20 май

Постоянните шест комисии на Общински съвет – Ловеч, този път ще заседават в един ден – на 19 май и 20 май, вторник и сряда. Предвижда се общинската сесия да се проведе на 28 май, четвъртък.


Председателят Петър Цолов свиква заседанията на постоянните комисии на основание чл.56, ал.1 от Правилника за организацията и дейността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимодействието с общинската администрация. Във връзка с пандемията ще се спазват всички здравни и санитарни мерки.
На 19 май от 12.30 часа се свиква Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и международно сътрудничество с председател Минчо Казанджиев. В заседателната зала тя разгледа 14 точки.
Постоянната комисия по общинска собственост, устройство на територията, комунални дейности, екология, транспорт и жилищна политика с председател Георги Карамишев ще разгледа 31 точки. Събират се същия ден от 15,00 ч. в заседателната зала.
На 20 май от 12.00 часа в кабинета на общинския съветник се събира Постоянната комисия по бюджет, финанси и европроекти с председател Ирина Митева. Тя ще разгледа 19 точки.
Комисията по правно-нормативни въпроси, жалби, контрол, обществен ред, безопасност на движението и конфликт на интереси с председател Детелина Сотирова е от 13.00 ч. в заседателната зала и ще обсъжда 16 точки.
Постоянната комисия по социална дейност, демографска политика и здравеопазване с председател Мария Съева се събира от 14.00 часа, в кабинета на общинския съветник и ще разгледат 14 точки.
Постоянната комисия по образование, култура, спорт, децата, младежта и НПО с председател Страцимир Петков е от 15,00 ч. в заседателната зала при проекто-дневен ред от 17 точки.
Сред по-важните точки са:
Програма за управление на Община Ловеч мандат 2019 – 2023 година, Одобряване на бюджетна прогноза за местните дейности за период 2019 – 2023 година,
Календар на културните събития за 2020 година,
Отчет на спортните и младежките дейности да 2019 година,
Удостояване на проф. д-р Николай Райнов и на Найден Ангелов със званието „Почетен гражданин на Ловеч“.
Общински съвет, пресцентър
15.05.2020 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!