BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Строителен инженер с политически хороскоп за Ловеч, Троян и България

Политически хороскоп

/при рождена дата 10.11.1989/

2023 – Г-н Бойко Борисов предвожда здравите сили и освобождава България от себе си, след което побеждава и формира 6-тия си кабинет. В Троян Донка Михайлова печели на първи тур. В Ловеч организират масово издирване на „плаващата сцена“.

2025 – Орбитата на Земята се променя. Бойко Борисов я връща обратно и получава званието Маршал-лейтенант. В Троян Успение Богородично се заменя с Успение Донкино. В Ловеч организират масово преследване с отстрел на избягала рогата коза от зоологическата градина.

2027 – Световните учени  откриват  нов източник на енергия. В България затварят 5 и 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй и преминават изцяло на горене на европейски боклук. Бойко Борисов става носител на френския почетен легион. В Троян кмета Михайлова облепя със стиропор пешеходния мост в центъра. В Ловеч честват първият Ден без аварии във ВиК.

2031 – Глобално затопляне унищожава световната реколта. България отчита, че са върнати всички земи в реални граници. Масов глад унищожава половината планета. Българите изкарват глада на крак и избират правнуците на Политбюро и ЦК на БКП да ги управляват. В Троян членът на Бюрото на ГК на БКП др.Минко Акимов открива учредителната сесия за мандат 2031-2035 в много демократичния ОбС Троян. В Ловеч пускат атракционно влакче-стрела между сградите на Общината и Областната управа с машинист от СДС-Ловеч.

2035 – Създават се изкуствени човешки органи. Смяната на органи се превръща в основен метод за лечение. Здравната каса в България не покрива разноските за такова лечение и увеличава здравната вноска. В Троян прехвърлят 80%-то неизпълнение на бюджета за следващата година. В Ловеч сградата на болницата е обявена за „Музей на здравето“, а общината назначава фелдшер да обслужва населението.

2043 – Човечеството заселва Марс. Б.Джонсън издейства ново 2-годишно отлагане на Брекзит. В БГ-парламент бурни дебати дали да се присъединим към Човечеството. В Троян Човечеството е без значение, Донка Михайлова печели на първи тур, а членът на Бюрото на ГК на БКП др.Минко Акимов открива учредителната сесия за мандат 2043-2047 в много демократичния ОбС Троян. В Ловеч на никой от нищо не му пука.

2049 – Грип Н2ОС4 покосява половината планета. Българите изкарват грипа на крак и стачкуват за връщането на социализЪма. В Троян раздават купони за хляб, което местните медии отразяват като най-големия успех на Михайлова и Акимов. В Ловеч назначават 7-ми зам.областен управител, който отговаря за гравитацията.

2053 – Животните се превръщат в полухора. Хората се превръщат в полуживотни. При българите това изобщо не се забелязва, само Иван Гешев се превръща в Джаба. В Троян и Ловеч е същото.

2060 – Човечеството създава второ изкуствено слънце. Брекзит се отлага до края на следващата година. Българите, които още не са се присъединили към човечеството, продължават прехода и реформирането на съдебната система. Джаба изяжда набедените за виновни преди намесата на специализираните съд и прокуратура, които така или иначе присъждат виновните да бъдат изядени от Джаба. В Троян избират пра-пра-правнуците на ГК на БКП и ДКМС все по-демократично да ги управляват. В Ловеч увеличават цената на водата на една минимална заплата/куб.м.

2065 – Извънземен Вирус ГЕРП2ББ покосява половината човечество. БГ министърът на земеделието Рахат Дебил обявява карантина и спира вноса на пиуешки мозъци от Сатурн. Любен Дилов-пра-правнук издига лозунга „циганите на Хуя“ /десетата планета/. В Троян ДПС отдавна е първа политическа сила. В Ловеч провеждат Референдум „за“ или „против“ премахване тавана на Покрития мост.

2070 – Хората се превръщат в киборги. Българите се превръщат в хора. В Троян и Ловеч не се забелязват промени.

2075 – Откриват се нови закони и тайни на Вселената. В България откриват последните досиета на ДС. В Троян и Ловеч по стара традиция нищо не откриват.

2080 – При търсенето на контакт с извънземни форми на живот, човечеството попада на нещо страшно. При търсене контакт със собственото си правителство, Българите попадат на нещо още по-страшно. В Троян и Ловеч търсят някой с поне две гънки в мозъка, който да не е избягал.

2089 –  Човечеството е преминало към 24-тата технологична революция и обменя опит с извънземни цивилизации. В България са се хванали за гушите БСП с ГЕРБ и русофили с русофоби кой на кой чужд господар е по-верен. ЦИК предупреждава, че НЕ купуването на гласове е престъпление. Джаба е преизбран единодушно за гл.прокурор като предварително е изял всички несъгласни и протестиращи.

В България, Троян и Ловеч честват 100 години от Великата Демократична Ноемврийска Революция, а оркестърът свири „100 години стигат, Времето е наше“.

Инж. Илиян Пеевски от Троян – астролог по неволя.

03.11.2019

Б.р.: Инженер Илиян Пеевски от Троян е бивш областен лидер на ПП АТАКА-Ловеч и ексобщински съветник.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!