BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Товарен бус е ударил патрулка и друг автомобил. Няма пострадали

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 28 май около 12.30 ч. на ПП I-4 в района на с. Сопот, поради неспазване на дистанция товарен автомобил „Мерцедес“ управляван от 38-годишен мъж от Габрово, в зоната на кръстовището за с. Лесидрен, е ударил движещия се пред него и намалил скоростта си поради завиване патрулен автомобил, собственост на ОД МВР-Ловеч.

В резултат  на сблъсъка  «Опел»-а е навлязъл в насрещната лента и се е ударил в движещия се там друг лек автомобил. При инцидента са нанесени материални щети и на трите превозни средства. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. Всички участници в пътния инцидент са прегледани в болнично заведение и са освободени.

На водачът на товарния автомобил е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

В Троян, на 28 май около 13.40ч. на ул.”В. Левски”, 34-годишен велосипедист се е блъснал в движещия се пред него лек автомобил.  В резултат на инцидента велосипедистът е с наранявания в областта на врата, прегледан е и е освободен. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а на велосипедиста е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство и се работи по установяване на извършителя на повреждане, на паркиран пред блок в ж.к. «Бабаковец» лек автомобил. Сигнал за инцидента е получен на 28 май около 06.40ч., когато жена е съобщила, че на покрива на ползваното от нея превозно средство е забита кирка. Работата по случая продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!