BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

19-годишен младеж от града е за срок от 24 часа за шофиране след употреба на дрога

От ОД на МВР Ловеч информират, че на 08 май в РУ Ловеч е образувано бързо производство срещу 19-годишен младеж от града, който около 15.10 ч. е установен да управлява лек автомобил в района на кръговото  кръстовище при «Салито» слред употреба на наркотични вещества – канабис. Пробата е извършена с техническо устройство “drug check 5000”. Лицето е задържано за срок от 24 часа.

От полицията съобщават и за друг подобен случай. 35-годишен мъж от Ловеч е задържан за притежание на наркотични вещества. На 10 май, на бул. «България» в Ловеч непосредствено преди да му бъде извършена полицейска проверка мъжът е изхвърлил  пликче с бяло кристалообразно вещество, с бруто тегло 7.7 грама. При извършен полеви наркотест веществото е реагирало на метамфетамин.

В хода на последвалите процесуално следствени действия, в жилище обитавано от 35-годишния мъж полицаите са открили суха, зелена тревиста маса, с общо тегло 12,9 грама, която при тестване е реагирала на канабис. По случая е образувано досъдебно производство , а ловчалията е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!