BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

24-годишен мъж от Ловеч е задържан. Хванат е да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества – канабис

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че 24-годишен мъж от Ловеч е задържан в местното районно управление. Това се е случило, след като на 26 юни около 10.15 ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на наркотични вещества – канабис. По случая е образувано досъдебно производство, а на водача е издаден талон за медицинско изследване и същият е отказал да даде кръв и урина за изследване.

На 26 юни в РУ Троян е образувано досъдебно производство след получен сигнал,  че на неустановена дата от базова станция на мобилен оператор, разположена край с.Орешак, са отнети акумулатор на дизелов генератор и медна шина с дължина около 2 метра. Работата по случая продължава.

78 метра многожилен телефонен кабел е изкопан и отнет в района на с.Драшкова поляна. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служители на РУ Троян.

На 28 юни в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че във вилната зона на с.Гложене са нарязани гумите на паркиран лек автомобил. Работата по случая продължават служителите на РУ Тетевен.

Трансформаторно масло с неустановена стойност и количество е отнето от трафопост в землището на с.Брестово. По случая на 28 юни в РУ Ловеч е образувано досъдебно производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!