BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

31-годишен мъж от Ловеч е задържан за притежание на наркотични вещества.

На 04 ноември криминалисти от ОД МВР и РУ Ловеч са извършили претърсване на лицето, при което е установено, че държи цилидрична опаковка с бяло кристалообразно вещество. При тестване с полеви наркотест веществото е реагирало на метамфетамин, а общото му тегло е 8.83 грама.  На място е установена и 24-годишна жена от града, която доброволно е предала на полицаите стъклен буркан, оставен и за съхранение от ловчалията и съдържащ бяла течност.

В хода на последвалите процесуално следствени действия са извършени претърсвания на две помещения в Ловеч обитавани от 31-годишния мъж, където са намерени и иззети  хартиен лист с бяло кристалообразно вещество – метамфетамин и прекурсори и оборудване за производство на синтетични наркотични вещества.

Мъжът е задържан за срок от 24 часа, образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава под ръководството на Районна прокуратура Ловеч, съобщи днес пресцентърът на МВР-Ловеч.

Пак според него, на 04 ноември на територията на РУ Троян е проведена полицейска операция при която е извършена проверка на 42 лица и 37 МПС, като за установени нарушения са съставени 2 акта и  17 глоби с фиш.

В седмицата от 28 октомври до 03 ноември служители на сектор „Пътна полиция“ са установили общо 23 нарушения свързани с неправилния престой и паркиране на МПС, за който са съставили 8 акта и 15 глоби с фиш.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!