BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

866 нарушения са заснети от камерите на КАТ само за седмица в област Ловеч

886 нарушения на скоростните режими са установени в област Ловеч по време на провелата се в периода 13-20 май национална специализирана полицейска операция за контрол на скоростта.
При операцията на територията на ОДМВР-Ловеч са използвани всички налични автоматизирани технически средства за контрол на скоростта, преминали съответната метрологична проверка, като полицейските екипи са осъществявали дейността си както в светлата, така и в тъмната част на денонощието.
При операцията са заснети общо 886 нарушения: в населено място – 568 , а извън населените места – 318 нарушения.
През светлата част на денонощието заснетите нарушения са 665 /385 в населено място и 280 извън населено място/, а през тъмната част на денонощието – 221 /183 в населено място и 38 извън населено място/.
В хода на специализираната полицейска операция са отнети 15 свидетелства за управление на МПС заради неплатени глоби, връчени са 138 електронни фиша на водачи на моторни превозни средства и 10 на пътници в автомобилите.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!