BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

NOVA: Потрошиха автосервиз на основен свидетел срещу Данчо Катаджията

Мартин Георгиев, NOVA

Собственикът му е получил заплахи седмица преди извършването на деянието
Потрошиха автосервиз на основен свидетел срещу уволнения полицай от Ловеч Йордан Петков – Данчо Катаджията. Миналата нощ неизвестни мъже са счупили с тръби стъклата на обекта и на две коли. Припомняме, че след разследване на NOVA Петков и колегата му Иван Иванов бяха уволнени.

Преди време свидетелят Николай Панайотов беше заплашен от Иванов, че „няма да просъществува“. В предаването „Здравей, България“ той сподели, че седмица преди деянието е получил нови заплахи. „Имах заплахи. Подадох жалба, но нямаше абсолютно никакъв резултат. Една седмица преди случилото се сигнализирах институциите. Опитах се да се свържа с директора на ОД на МВР, но без успех“, обясни Панайотов.
Той допълни, че на няколко пъти е забелязвал Иванов и Петков да обикалят района на сервиза и да оглеждат мястото. Но към момента няма как да се докаже дали те двамата са извършители.

Охраната на обекта сега в увеличена. Въпреки всичко, Панайотов е категоричен, че няма да се откаже от свидетелстването по досъдебното производство срещу двамата бивши полицаи

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!