BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Автомобил подготвен в Ловеч печели 1-во място на „Рали Спринт Пещера“. Екипажът ще се бори за шампионска титла

Рали автомобилът „Мицубиши ЕВО 9“ на MG RALLY TEAM , с екипаж Боби Григоров/пилот/ и Виктор Миленков /навигатор/ се класира на 1-во място в клас в НС2 на провелото се през изминалия уикенд „РАЛИ СПРИНТ ПЕЩЕРА“. Екипа на MG RALLY TEAM имаше сериозни проблеми, предимно финансови, при възстановяване на автомобила след тежка катастрофа в Бургас.

Основната заслуга ЕВОТО да стигне до старта на първото за 2021г. рали е на реномиран автосервиз не къде да е, а именно в град Ловеч. Въпреки единодушното решение на екипа в това състезание да не се кара на 100%, а да бъде за опознаване на автомобила, резултатите не закъсняха и след безсънните нощи дойде и първата победа.

Веднага след пристигането на бегачката в Ловеч, механиците започнаха ревизия и подготовка за следващото състезание, което ще се проведе в края на месец май в полите на Стара планина, в близост до град Дряново.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!