BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арестувани са трима мъже в Ловеч, Троян и Тетевен за различни престъпления

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 30 юли в РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок от 24 часа е задържан 33-годишен мъж от града, който около 05.10 ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,73 промила. Работата по случая продължава.

56-годишен мъж от Тетевен също е задържан в местното районно управление след като в хода на проведени оперативно издирвателни мероприятия по «горещи следи» е установен като извършител на кражба на таблет «Леново». По случая е образувано досъдебно производство.

21-годишен мъж е задържан в РУ Троян след като на 30 юни, в рамките на специализирана  полицейска операция е извършена проверка на управляван от лицето лек автомобил, при която полицаите са открили опаковка със суха, зелена тревиста маса, с общо тегло 1 грам, която след изследване с полеви тест е реагирала на канабис.  По случая е образувано досъдебно производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!