BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ВиК Ловеч с авариен ремонт на канализация на ул. „Търговска“ № 2

На 5 юни 2020 г. в Община Ловеч пристигна писмо от „ВИК“ АД гр. Ловеч, с което уведомяват, че на 4 юни 2020 г. е започнал авариен ремонт на сградното канализационно отклонение към имот на адрес ул. „Търговска“ № 2. Ремонтът е във връзка с многократни сигнали за проблеми с отвеждането на отпадъчните води от имот.

Извършена е съвместна проверка и оглед, в която са участвали представители на „В И К“АД гр. Ловеч и представители на етажната собственост. Констатирано е, че канализационното отклонение към имота няма проводимост и не функционира, като връща отпадъчните води обратно в сградата. За отстраняване на проблема ще се извърши авариен ремонт, като за целта ще се откопае в зоната на тротоара на ул. ‘Търговска“ и на уличното платно – от главната ревизионна шахта в тротоара до уличния канал в оста на улицата.. Възстановяването на тротоарната настилка от базалтови плочи и асфалтовата настилка след извършване на ремонта ще бъде за сметка на „В и К“АД гр. Ловеч в рамките на десетдневен срок след приключване на работата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!