BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вяра Емилова: Създаването на работни места и възможностите за подкрепа на родното производство ще бъдат моите основни приоритети

Вчера водачът на листата на БСП в Област Ловеч- Вяра Емилова посрещна Корнелия Нинова и заедно направиха обиколка в региона. Проведоха срещи с хората от Ловеч, Троян и Луковит. С присъствието си изрази подкрепа за ловчанлии и социалиста Александър Симов.

Започнаха обиколката и срещите си от Ловеч и посетиха предприятието „Крис Фешън“, в което работят 150 човека. Вяра Емилова благодари на управителя Радина Банкова за доброто посрещане и конструктивния разговор, на който бяха обсъдени основните проблеми пред които стои бизнеса в България.

В сърцето на Балкана те бяха посрещнати от Донка Михайлова – успешният кмет на Троян, Росен Веселинов – председател на БСП Троян и кандидатите от листата Младен Богдански и Васил Гадевски.

„С жителите на Троян говорихме за създаването на работни места и възможностите за подкрепа на родното производство“, написа Емилова в своя Facebook профил.

Тя бе категорична, че общинските фирми и предприятия са сред темите, които БСП припознава като реален израз на лява политика в местната власт.

Днес в Троян всички основни комунални дейности се извършват от общински фирми и предприятия. Те осигуряват 420 работни места, като за 2020 година са осигурили 10 млн. лв. приходи. Това означава, че Общината създава реални работни места, дава доходи на хората, има по-ниски разходи за комунални дейности и не участва в концесионерски схеми“, добави още тя.

В Троян Вяра Емилова и Корнелия Нинова посетиха пазара, където разговаряха с хората. Емилова благодари за гостоприемството на Росен Веселинов, управител на Общински пазар – Троян. Тя още веднъж подчерта, че БСП стои зад идеята на Община Троян и НСОРБ за запазване и подкрепа по законов път на общинските болници, общинските ВиК дружества и общински фирми и предприятия, извършващи комунални услуги.

Платена публикация по договор

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!