BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Ловеч стартира конкурс за външна коледна украса за училища и детски градини

Община Ловеч стартира конкурс за външна коледна украса в училищата и детските градини на територията на общината, както и в ОДК-ЦПЛР. Темата на конкурса е „В очакване на Коледа“.
Инициативата цели празничното настроение да обхване малки и големи, украсените здания и дворове да грейнат, а хората да се потопят в зимната приказка на коледната магия.
Разположението на Коледната декорация е по избор. Това може да бъде елха или кът в двора, входът или фасадата на сградата. Коледа е празникът с най-пищната украса, гирлянди, играчки, свещи, макети, светлини, декорации от всякакъв тип – възможностите са неизброими.
Необходимо е да се изпратят до 3 снимки с празничната украса на имейл a.duncheva@lovech.bg до 14 декември 2021 г. включително.
Най-хубавата украса ще бъде определена от специална комисия и ще бъдат присъдени първо, второ и трето място със съответните награди.
Отделно ще бъде обявена още една награда. Авторите на празничната украса, събрала най-много харесвания (лайкове) във фейсбук, също ще бъдат отличени. За целта снимките ще бъдат публикувани на официалната фейсбук страница на Община Ловеч в периода 15 -17 декември 2021 г.
Виж тук https://www.facebook.com/lovech.municipality
Всички награди са осигурени от Община Ловеч.
Резултатите ще бъдат публикувани на 22.12.2021 г. на сайта на Община Ловеч – http://www.lovech.bg.

Нека внесем празнично настроение навсякъде около нас!
Нека коледните светлини заблестят сега!
Да поканим Коледа при нас!

Уточнение: Снимката е илюстративна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!