BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържани са два, шофирали след употреба на дрога. И други три лица са задържани за наркотици

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че 28-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ Ловеч, след като на 15 април около 16.00ч. е установен да управлява лек автомобил по ул. „Търговска“ в града след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В първите часове на 16 април в РУ Ловеч е задържан 46-годишен мъж от Угърчин, след като при извършен му личен обиск, в чантичка закачена на кръста му е открито полиетиленово пликче, с бяло прахообразно вещество, бруто тегло 3.5 грама. При последвало тестване с narco spray, тест лентата се е оцветила в жълт цвят, което е индикатор за метамфетамин. Задържани са още две лица от Ловеч, съответно на 46 и 21 години, като тяхната съпричастност към случая се изяснява. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

В РУ Луковит за срок от 24 часа е задържан 26-годишен мъж от с.Дерманци, който на 15 април е установен да управлява лек автомобил след употреба на наркотично вещество – метамфетамин и амфетамин. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

На 15 април на територията на община Тетевен е проведена специализирана полицейска операция, насочена срещу битовата престъпност и подобряване на пътно-транспортната обстановка в региона. В хода на предприетите действия служителите на РУ Тетевен са извършили проверка на 123 лица и 100 МПС, като за установени нарушения са съставили 9 акта и 27 глоби с фиш.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!