BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Ловеч се срещна с ловешките участници в Малка Мис и Мистър България

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 27 септември с представителна група от конкурса Малка Мис и Малък Мистър Ловеч 2021 г. – едно събитие с дългогодишни традиции и част от едноименната национална верига. „Поздравявам ви за труда и каузата, която защитавате, за красотата и умението да се държите на сцената, Ловеч има нужда от повече деца като вас“, каза кметът на Ловеч, като връчи сувенири и подаръци на гостите. Те бяха придружени от Мариета Славчева от Модна къща „Перлита“, която допълни, че подобни изяви вдъхват самочувствие на децата и разкрива техните таланти.
На срещата в залата на общината беше и водещата Яна Печева. Ето и титлите, които спечелиха ловешките участници:
Александра Пеевска-8 год.- Малка Мис България 2021
Раян Раданов – 12 год. – Малък Мистър България 2021
Александра Дойчинова – 7 год. – Малка Мис България 2021 артистичност
Памела Маринова – 8 год. – Малка Мис България 2021 – I принцеса
Евелина Василева – 9 год. – Малка Мис България 2021 – I принцеса, сребърен медал в категория „Певческо изкуство“.
Мария Матеева – 7 год. – Малка Мис България 2021.
Александра Пеевска спечели златен медал от Арт фестивала „New Stars“ с изпълнение на композицията „Кукла“ – класически балет.
Другите ловешки участници са Мария Пеловска – 17 год. Мис Тийн България 2021 и Мелиса Мехмедалиева – 6 год. Малка Мис България 2021 – I принцеса.
Организатор на конкурса е Агенция „Интерсаунд“ с подкрепата на Община Ловеч и в партньорство на НЧ „Бяла Анаста 2016“ и Модна къща „Перлита“.
Участниците в последната изява в Ловешката крепост бяха на възраст от 4 до 18 години. Най-вълнуващо и внушително беше дефилето на победителите в минали издания на конкурса в Ловеч, спечелили титли и награди от престижни национални и международни конкурси и фестивали. Тази година те бяха над 40. Те имат честта да бъдат Звездно детско жури и да участват в организацията: водещи, асистенти, координатори. Приемствеността е едно от най-големите постижения на конкурса.
Община Ловеч, пресцентър
27.09.2021 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!