BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Ловеч се срещна с малката Мис Планет 2022

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 9 август 2022 г. Александра Пеевска (8 г.), която неотдавна спечели две престижни международни награди в надпревара с участници от цял свят. Алекс е носителка на Гранд при на международния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022. През март т.г. тя спечели и титлата Little Miss Galaxy 2022 на едноименния международен конкурс.
Подробно за представянето виж ТУК.
https://www.lovech.bg/bg/novini/aleksandra-ot-lovech-specheli-grand-pri-na-mezhdunarodniya-konkurs-little-miss-mister-planet-2022
Гостенката беше придружена от своята майка и от дизайнера Мариета Славчева (модна къща „Перлита“). Малката красавица прояви учудваща компетентност за възрастта си, разказа за ремонта по ул. „Рязан“ в кв. „Младост“, за своите увлечения като риболов с татко, за създадените приятелства от конкурсите.
В лично послание до кмета, придружено с цветя, тя бе написала за своите приятни преживявания. В конкурса за титлата Little Miss Galaxy 2022 Алекс среща нови приятелки от РС Македония, Унгария, Южна Африка, Румъния и България. В конкурса за Little Miss Galaxy тя се запознава с деца от Грузия, Унгария, Армения, Украйна, Литва и България. Темата на конкурса „Планет“ тази година е била „Децата за мир“ с акцент войната в Украйна. Затова Алекс дефилирала в бяла рокля и с бял гълъб, когото пуснала в небето като символ на чистота и мир.
Това са конкурси не само за моден дизайн, а за цялостно представяне и присъствие, обясни Мариета Славчева. Алекс грабва приз за най-добър национален костюм, а в тура на талантите е изпълнила танц, съчетаващ класически балет и фолклор.
Кметът благодари на момичето за това, че представя в добра светлина нашия град и й пожела още много успехи. Животът е себедоказване и трябва да свикнеш да се бориш, посъветва Корнелия Маринова. След това кметът подари на своята гостенка книжка за кораба „Радецки“ и протоколни подаръци, брандирани с логото на Община Ловеч.
През септември Алекс ще бъде специален гост на конкурса „Малка и Мис и Мистър България“.
Община Ловеч, пресцентър
09.08.2022 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!