BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Малка певица с 18 награди пя на кмета на Ловеч

Малката Виктория Асева Асенова изненада кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова като изпя в кабинета две песни – песента „На баща си дъщеря“ и коледна песен.
Посещението бе израз на благодарност за подкрепата, оказана на младия талант от страна на кмета. Виктория вече е носител на 18 награди от различни фестивали в страната, като това са много грамоти и медали. Част от тях бе донесе при кмета. На въпрос коя е най-ценната, Вики отговори: „Всички награди са ми скъпи!“

Виктория пее от петгодишна възраст в различни жанрове – световни хитове, фолклор, религиозни песни. Председатели на журитата са били известни имена като Лили Иванова, Мими Иванова, Веселин Маринов. Сега се готви за участия в изяви в Тутракан и Варна.
Вики е ученичка във втори клас на единственото Частно начално училище „Свети Седмочисленици“, тя бе придружена от своите учители.
Като певица Вики промотира не само своя талант и училището, но и община Ловеч, подчерта Детелина Карапетрова, която е класен ръководител на втори клас. Отец Любомир Казашки, секретар на Ловчанската митрополия и също преподавател в училището, разказа за всекидневието на децата.
Кметът подари на гостенката коледен пакет и специална грамота за отличното представяне в национални и международни награди в раздел вокално изкуство, като й пожела да следва мечтите си с труд и упоритост.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!