BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Млади театрали представят в Ловеч етюди на тема „новото нормално“

Млади театрали представят в Ловеч етюди на тема „новото нормално“, събитието е на 11 октомври, понеделник, във фоайето на театъра, входът е свободен. Това съобщи директорът на Драматичен театър Ловеч Биляна Петрова. Уъркшопът е в рамките на фестивала „Младите в театъра“ 7 -12 октомври 2021 г.
Младите режисьори Мартин Киряков, Надя Панчева и Стефани Христова ще водят театрално ателие на тема „Какво би могло да значи „новото нормално“ и „новият световен ред“?“
В опитите с новозавършили студенти от НАТФИЗ и настоящи студенти от НБУ младите режисьори ще изследват времето, в което живеем и противоречивите ситуации, които поражда то. Търсенията на тези парадокси тръгват от малката форма на етюда и ще бъдат представени в една обща артистична акция. Тя ще може да се наблюдава от публиката веднага след представлението „Пепеляшка“ (ДТ „Никола Вапцаров“, Благоевград), което е от 17.30 часа.
Фестивалът завършва на 12 октомври с „Посещението на старата дама“ с режисьор Дамян Тенев (Театър НАТФИЗ) с участие на абсолвентите на проф. Пламен Марков. Началото е от 19 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!