BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Областна администрация Ловеч вече има обновен сайт

Областна администрация Ловеч вече има обновен сайт, който е и с нов адрес: http://www.lovech.government.bg. Променена е общата визия, той е по-подреден с цел по-лесно намиране на нужната информация. Отговаря на всички изисквания на държавната администрация, снимките са по-големи, съдържанието добре разпределено в отделни секции. В нея могат да се видят различните съвети и комисии към Областен управител, Е-услуги, търгове и обяви, планове, стратегии и публични документи, заповеди и решения, проекти, има пряка връзка към решенията на общинските съвети в област Ловеч и много друга информация.

Областна администрация Ловеч има и своя фейсбук страница. Тя отразява не само дейността на Областен управител, но и важни новини от Министерски съвет, а и моменти от работния процес и приятелската работна среда на екипа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!