BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Ловеч с онлайн културна програма за Празник на града 11 май (ОБНОВЕНО)

От 1 май, петък,  може да се  гледа в канала Ютюб запис на танцовия спектакъл „ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЛЕВСКИ“ на НЧ “Бяла Анаста – 2016” в Ловеч, който бе игран на 19 февруари  т.г.

Адресът е https://www.youtube.com/watch?v=hgeMXY2tHLk

СПЕЦИАЛНИ МУЗИКАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ  ПО ПОВОД 11 МАЙ –  ПРАЗНИК НА ЛОВЕЧ

Изпълнява Представителен общински духов оркестър с ръководител Тотко Рогашки. Оркестрантите са подготвили дистанционно три музикални видиоклипа. Монтаж: Мими Дочева.

От 5 май – изпълнение на BAD GUY

виж в https://www.youtube.com

От 7 май  – Тема от филма MISSION: IMPOSSIBLE

виж на адрес https://www.youtube.com

От 11 май  – Тема от сериала HAWAII FIVE-0

Виж на адрес https://www.youtube.com

На 5 май, вторник, ще има видео във ФБ за една бъдеща изложба на РИМ – Ловеч.  ИЗЛОЖБА ЗА ЕКЗАРХ ЙОСИФ I. Разговор с уредник Христо Тодоров на тема „Йосиф Първи– Ловчански митрополит и Екзарх български“.

На 7 май, четвъртък, видеото е с легендарния НАЙДЕН АНГЕЛОВ  – любим учител от Езиковата гимназия, личност с богата култура и колоритен характер, рицар на духовността.

На 8 май, петък, чрез ФБ ще разгледаме една от новите художествени експозиции в Ловеч – изложбата-дарение на известния художник и приятел на Ловеч НИКОЛА МАНЕВ (1940- 2018). Домакин на срещата ще е Натали Вътева от Художествена галерия Ловеч.

На 11 май, понеделник, от 11.00 часа ще има комбинирано излъчване с  Общинско радио Ловеч и чрез страницата на Общината във ФБ с Юлияна Цанева, директор на библиотеката,  и с Марина Колева, директор на Център за подкрепа за личностно развитие – ОДК Ловеч. Темата е както Празникът на Ловеч, така и важните дати в развитието на институциите и техните постижения.

През деня на 11 май, ще може да се види и разговор по скайпа с известния лекар проф. д-р Николай Райнов, който ще ни поздрави от Мюнхен.

От 21.00 часа ще бъде представен Аудио-визуалният СПЕКТАКЪЛ „ЗВУК И СВЕТЛИНА“, който се прожектира върху стените на Ловешката крепост.  Тогава ще бъдат отправени и специални поздравления към всички граждани по повод Празника на Ловеч.

Включванията във фейсбук после могат да се гледат по всяко време в профилите на кмета и на Община Ловеч на посочените по-долу адреси.

Тук

https://www.facebook.com/Kornelia.Marinova.Official
https://www.facebook.com/lovech.municipality

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!