BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Окръжна прокуратура-Ловеч с първо изявление за катастрофата, при която загина 19-годишен младеж

На 12.01.20120 г. е образувано досъдебно производство за причинена смърт на 19-годишен младеж от Ловеч, вследствие ПТП.

От първоначалните данни по делото се установява, че пострадалият е напуснал дома си  вечерта на 10.01.2020 г. около 21:00 ч. със собствен лек автомобил, за да се срещне със свои приятели.

До преди полунощ се намирал в града, като бил забелязан на различни места.

Около 23:20 ч. бил забелязан с автомобила да се движи по околовръстния път Троян-Плевен, в района на транспортния тунел.  След като не се прибрал през нощта, рано на следващата сутрин близките му уведомили полицията.

Било започнато издирване и на 12.01.2020 г. около 10:00 ч. автомобилът бил намерен встрани от надлеза за кв.“Гозница“.

Движейки се в посока на Плевен, автомобилът е преминал през ограничителната мантинела и след сблъсък в подлежащия скат, е попаднал в ниската част, обрасла с храсти. Извършен е оглед на местопроизшествието, изискани са записи от камери за видеонаблюдение.

По предварителни данни причина за произшествието е превишена скорост.

Провеждат се процесуални-следствени действия за изясняване на обстановката по делото, съобщи пресцентърът на Апелативна прокуратура – Велико Търново.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!