BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Подготовка за международен сертификат IELTS по английски език в ППМГ в Ловеч

От тази учебна година в Математическата се провеждат извънкласни форми по Академичен английски език за ученици от 11 и 12 клас, в които се предлага подготовка за международно признатия сертификат Cambridge IELTS. Това стана възможно благодарение на Ирина Цанова, учител по английски език в гимназията, притежаваща нужната специална квалификация.

С тези допълнителни часове се стараем да подготвим бъдещите студенти на необходимото ниво, за да бъдат конкурентноспособни и да имат реални шансове да продължат образованието си в най-добрите университети по предпочитаните от тях специалности.Подготовка за международен сертификат IELTS по английски език в ППМГ

IELTS (International English Language Testing System) е най-популярният тест по английски език в света. Той е разработен от водещи световни експерти в областта на езиковото оценяване и резултатите от него се признават от над 10 000 институции по цял свят. Изпитът има две версии – General и Academic – съответно тестващи знания по общ английски и умения, необходими за следване в университет. Не случайно най-търсеният от водещите чуждестранните висши училища при прием на студенти сертификат е Academic IELTS, тъй като този изпит тества не само знанията и уменията по езика, но и способността на бъдещите студенти да се справят с предстоящите им академични предизвикателства.

Дванадесетокласникът Деян Димитров е първия ученик покрил теста. Деян се яви на IELTS през декември 2019 година и вече получи своя сертификат с отлични оценки. Това му отваря вратите към най-престижните университети в желаната от него специалност „Компютърни науки“. Пожелаваме му успех.

Източник: Новини Ловеч

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!