BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

РЗИ Ловеч: Няма информация за оплаквания от наблюдаваните лица

На 17.03.2020 година е изтекъл срокът и са без оплаквания 2 лица, поставени под домашна карантина, съобщават от РЗИ Ловеч. Получените формуляри от здравните пунктове и лицата, поставени под карантина от деня са 45, от които 39 ще се наблюдават от личните лекари и 6 от Регионална здравна инспекция.

Същевременно пристигат лица от различни европейски държави, в които има повсеместно разпространение на коронавирус и които въвеждат ограничителни мерки. Лицата са с установени адреси на територията на област Ловеч и на които ще пребивават следващите 14 дни. Информацията е предадена на личните лекари за наблюдение по време на карантината, съобщения са изпратени до ЦСМП Ловеч, четирите МБАЛ и СБАЛББ ТРОЯН, ОДМВР Ловеч, до общините и социалните служби, съгласно обща заповед на Министъра на здравеопазването и Министъра на вътрешните работи.
Няма информация за оплаквания от наблюдаваните лица или повишена температура.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!