BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Секретарят на Община Ловеч Даниела Цанова с юбилей

Секретарят на Община Ловеч Даниела Цанова отбелязва на 17 ноември своя юбилей. Още сутринта тя бе поздравена с топли думи от кмета Корнелия Маринова и нейните заместници. Десетки колеги и приятели на юбилярката уважиха личния й празник и я отрупаха с цветя и пожелания. Изразена бе признателност за нейния професионализъм и отдаденост към общината, както и за нейната скромност и приятелство.
Юбилеят се падна между двата тура на президентските избори, с чието провеждане Даниела Цанова е плътно ангажирана. Но тя отдавна е свикнала на съчетава общественото с личното и това и създава чувство за пълнота и щастие.
Човешките и професионалните качества на Даниела Цанова отдавна са забелязани. Неотдавна тя бе отличена с грамота и статуетка по време на раздаването на Националните награди на Асоциация на българските градове и региони (АБГР). Това стана на конференцията „Интелигентните градове и общини – визия за бъдещето“ (30 -31 юли 2021 г., Правец). Даниела Цанева получи отличията от Ергин Емин, изпълнителен директор на АБГР. Наградата е в категория „Секретар на Голяма община“ на Асоциацията на българските градове и региони и е голямо признание за свършеното в Община Ловеч по въпросите на дигитализацията чрез спечелен проект „По-близка Европа – Отворена платформа за граждански инициативи“.
Тогава Даниела Цанова каза: „Това е награда за цялата администрация на общината. Благодаря, че сте забелязали нашия труд. Благодаря на първо място на кмета на Община Ловеч г-жа Корнелия Маринова, тя ни даде свобода да мислим и да даваме предложения“.
Даниела Цанова е родена на 17 ноември 1971 г. в София, детските и ученическите й години преминават в с. Стежерово, завършва гимназия в Плевен, след това Стопанската академия в Свищов и от 1994 г. живее в Ловеч. В общината започва работа през 1997 г. като главен специалист в администрацията, преминава през главен експерт, началник-сектор и началник-отдел. Един от добрите познавачи на местното самоуправление в администрацията. Цанова е омъжена, майка на две деца.
Бележка: Снимката е архивна.
Община Ловеч, пресцентър
17.11.2021 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!