BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спортната програма по случай празника на град Ловеч започва със спартакиадата „Пламъчета сини“

За празника на града 11 май Община Ловеч е подготвила богата спортна програма. Спортният афиш започва с 54-тия детски спортен празник „Пламъчета сини“, който стартира на 10 май (понеделник). В спартакиадата „Пламъчета сини“ участват отбори от град Ловеч. В 13:00 ч. е турнирът по футбол I-II клас, който ще се проведе в двора на ОУ „В. Левски“. От 14:00 ч. са състезанията по лека атлетика I-II и III-IV клас, както и турнирът по футбол III-IV клас, също в ОУ „В. Левски“. От 14:00 ч. са състезанията по народна топка I-II и III-IV клас в двора на СУ „Св. Климент Охридски“.

На 11 май (вторник) от 9:30 ч. е традиционното състезание „Бързи, смели, сръчни”. Участват ученици от II клас от ловешките училища, проявата е в Градска спортна зала.
От 15:30 ч. ще се проведе щафетата „Пламъчета сини”, участват отборите на училищата от I-IV клас. От 16:00 ч. е щафета „Ловеч 2021” с участие на отборите на училищата от V-XII клас. Стартът е на бул. „България”, от пресечката с ул. „Ал. Стамболийски”, а финалът е на бул. „България”, зад сградата на Областна администрация.

Награждаването на победителите в спортните състезания ще стане на площад „Екзарх Йосиф I“, до Областна администрация, в 16:30 ч.
При лоши метеорологични условия или въвеждане на строги мерки, свързани с епидемичната обстановка в страната, организаторите запазват право на промяна в програмата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!