BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Среща с проф.д.и.н. Милко Палангурски в Ловеч

Регионална библиотека „Проф. Беню Цонев” гр. Ловеч организира на 9 ноември 2021, вторник, от 17.30ч. в отдел Читалня представяне на Университетско издателство на Великотърновския университет „Св.св. „Кирил и Методий” и среща-разговор с проф.д.и.н. Милко Палангурски. Срещата е посветена на духовната битка за Македония и на личността на Иван Пеев Плачков – просветител, публицист и политик.Гост на събитието ще бъде и проф.д-р Красимира Мутафова, директор на Информационно-библиотечно и издателски комплекс на ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“.
Преди, по време на и след събитието любителите на книгата от гр. Ловеч ще могат да закупят книги на Университетското издателство с 30% отстъпка от цената. Във връзка с нововъведените противоепидемични мерки, присъстващите е необходимо да предоставят на входа на библиотеката така наречения „зелен сертификат”(документ за ваксина срещу COVID-19, документ за преболедуване, отрицателен PCR или антигенен тест).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!