BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Тетевенски полицаи разкриха крадец на скъп велосипед и друг, откраднал 500 лева и 40 кутии с цигари от търговски обект

Тетевенски полицаи след проведени издирвателни мероприятия по «горещи следи» откриха откраднат велосипед и го върнаха на собственикът му, съобщават от ОД на МВР Ловеч.

На 05 юли около 13.15 ч. в РУ Тетевен е получен сигнал, че от частен дом в града е отнет скъп велосипед, на стойност 1200 лева. Незабавно са организирани и проведени издирвателни мероприятия, в резултат на които малко по-късно скъпото превозно средство е открито в друг частен дом, обитаван от 16-годишен младеж.

По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на РУ Тетевен след проведени оперативно издирвателни мероприятия са установили и задържали  20-годишен местен жител, който е проникнал в търговски обект в града и е отнел сумата от 500 лева и 40 кутии с цигари. По случая е образувано досъдебно производство, а лицето е разпитано в качеството на обвиняем пред адвокат, като е направил пълни самопризнания за извършената от него престъпна дейност.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!