BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима в Троян и един в Ловеч са задържани с дрога

От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават, че двама мъже от Троян, на възраст 28 и 25 години са задържани за срок до 24 часа, в местното районно управление на МВР, след като на 18 април при извършена полицейска проверка на лек автомобил, с който лицата са се придвижвали е открита дреха на един от тях, в джоба на която е имало пакетче, с бяло прахообразно вещество. При направен полеви тест веществото е реагирало на кетамин, а бруто теглото му е 8.7 грама. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и работата продължава.

23-годишен от Троян е задържан на 16 април в районното управление на МВР в Ловеч, след като е установен пред търговски обект на бул. «България» да държи в джоб на дрехите си наркотично вещество кетамин, с тегло 0.9 грама. По случая е образувано досъдебно производство, а лицето е задържано за срок до 24 часа в РУ Ловеч и работата продължава.

В РУ Ловеч е образувано досъдебно производство, след като на 16 април около 23.45ч. на ул. «Амбарица» в града за полицейска проверка е спрян лек автомобил, с водач 28-годишен мъж от Ловеч и при последвало тестване на лицето с техническо средство „Дръгтест 5000“ е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и работата по случая продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!