BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Честит имен ден на всички онези пъстри, цветни, лъчезарни хора с имена на цветя. Бъде здрави, силни, обичащи и мечтаещи!

Уважаеми читатели на „Ловеч днес“, честит празник!

И макар за втора година да е различна, нашата ловешка Цветница е дълбоко в сърцата и душите ни. Точно там, където си струва да бъде.

Честит имен ден на всички онези пъстри, цветни, лъчезарни хора с имена на цветя. Бъде здрави, силни, обичащи и мечтаещи!

За втора поредна година най-чаканият и обичан празник преминава под сянката на пандемията, още по-голямото разделение между хората и в пуст и тъжен град. Но вярвам, че и това ще отмине. Отново ще бъдем заедно с приятелите, които не сме виждали отдавна. Ще изпълним стария квартал „Вароша“ с усмивки, детска радостна глъч, обичани песни и весело настроение.Ще слагаме зелените върбови венчета да главите на децата, ще обикаляме по пъстрите сергии изпълнени с цветни грънци, направени с любов.

Ще бъде!

Днес обаче, можем да си спомним това, което имахме. Красивите гледки, оживените улици, топлите прегръдки. Не знаехме, че това не е било даденост. Не знаехме колко много имаме и бяхме загубили представа колко е важно всичко онова, дребничкото в живота ни, за което днес мечтаем.

С вяра в утрешния ден, честит празник на всички свързани с нашия Ловеч!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!