BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четири станаха жертвите от катастрофата край Луковит

И 13-годишно дете е починало в болницата в Плевен от раните си, получени при тежка катастрофа край луковитското село Петревене, станала в понеделник вечерта.Това съобщи БНТ. При приемането му в болницата е направен тест за COVID-19, който се е оказал положителен, съобщи Момчил Цветков, говорител на УМБАЛ „Георги Странски“.По думите му обаче, детето не се води починало от ковид, а от нараняванията си, защото не е имало време да се потвърди наличието на болестта.
В катастрофа между товарен и лек автомобил край Петревене на място загинаха младежи на 19 и 15 години, а в Плевенската болница са починали още двама непълнолетни пътници от автомобила, сред които и 13-годишното дете.
В понеделник, 8 ноември 2021 г., двама загинаха на място и още толкова са в болница след тежка катастрофа на пътя между Луковит и с. Петревене, съобщиха от ОДМВР-Ловеч.
Сигнал е получен около 21:20 часа в Районното управление в Луковит. Челно са се ударили лек автомобил, управляван от 19-годишен, провоспособен от с. Петревене, и товарен автомобил, шофиран от 62-годишен пловдивчанин.

В резултат на сблъсъка на място са починали водачът и 15-годишен пътник от лекия автомобил, а други двама, непълнолетни, от същото превозно средство са били откарани за лечение към плевенска болница. Пробата за алкохол на водача на товарния автомобил е отрицателна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!