BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Дарение от три нови кислородни апарата, предназначени за МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Ловеч

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова прие дарение от три нови кислородни апарата, предназначени за МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Ловеч.

За да подпомогне усилията на Община Ловеч и лекарите от болницата, „Осъм“ АД дари три кислородни концентратори ОХ-10А. Дарението е на обща стойност 7 740 лв. с ДДС.

„От името на ръководството на Общината и на общинските съветници искам да поднеса моите искрени благодарности на дарителите.

Радвам се, че сме единни – и като институции, и като хора, и като общество, и като бизнес, за да излезем заедно от тази ситуация“, каза по време на получаването на дарението кметът на Ловеч Корнелия Маринова.

Изпълнителният директор на болницата д-р Румяна Нановска отправи благодарност за щедрото дарение и за навреме оказаната помощ.

По думите й, това дарение идва в момент, когато ситуацията в цялата страна е особено тежка. Тези апарати са изключително ценни и ще спомогнат да се подобрят параметрите в работата на лекарите и да се спасяват човешки животи.

„Смятам, че бизнесът в унисон с постоянните усилия на общинското ръководство има своята роля за повишаване качеството на живот на нашите съграждани. Със съвместни усилия ще успеем да съхраним здравето и живота на ловчалии“, заяви изпълнителният директор на „Осъм“ АД Анатоли Иванов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!