BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Двама арестувани – шофирали без книжки, но с алкохол и дрога

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че в РУ Ябланица е образувано бързо производство и за срок до 24 часа е задържан 38-годишен мъж от с. Брестница, който на 23 март около 15.20ч. е установен да управлява лек автомобил по ПП I-4 без да притежава свидетелство за правоуправление и след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,07 промила. При направена справка от служителите на РУ Ябланица е установено, че и превозното средство управлявано от лицето е с регистрационни табели издадени за  друг автомобил.

Работа по случая продължава.

Още едно бързо производство е образувано в РУ Ябланица след като в първите часове на днешния ден, на кръговото движение към АМ „Хемус“, полицейски автопатрул е спрял за проверка  лек автомобил  управляван от 27- годишен с. Глава, който е с отнето свидетелство за правоуправление.

При тестване на лицето с техническо средство за алкохол, пробата е отчела отрицателен резултат, но тестването с Дръг тест е показало положителни стойности за метамфетамин и канабис. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ Ябланица и работата по случая продължава.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!