BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Два транспортни инцидента през денонощието в Троян

От Областна дирекция на полицията в Ловеч съобщават за два пътни инцидента станали през изминалото денонощие в Троян. На 22 март около 07.35 часа, на ул.“Ген.Карцов“ в Троян, 20-годишна жена от с.Орешак при управление на лек автомобил, на мокър и заснежен път е загубила контрол над превозното средство и се е блъснала в насрещно движещ се товарен автомобил. В резултат на сблъсъка жената е с натъртвания и контузия на коляното. Съставен й е акт за нарушение на ЗДВП и е изготвен констативен протокол за произшествието.

Около 01.20 часа тази сутрин, на ул. «Христо Ботев» в Троян , 40-годишен мъж от града при управление на лек автомобил и маневра заобикаляне не е осигурил достатъчно странично разтояние и с предната дясна част на автомобила си е блъснал 22-годишна пешеходка. Жената е прегледана във ФСМП-Троян и е освободена за домашно лечение. Пробата на водача за алкохол е отрицателна, съставен му е акт за нарушение на ЗДВП и констативен протокол за произшествието.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!