BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Задържани за по 24 часа са двама шофьори. Единият шофирал с 2,01 промила, другият с дрога

От ОД на МВР Ловеч съобщават, 20-годишен от с. Дерманци е задържан за срок до 24 часа в РУ Луковит, след като на 17 март около 15.20ч. е установен да управлява лек автомобил след употреба на наркотични вещества. Тестването е извършено с техническо средство, което е реагирало положително на тетрахидронакабинол. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

58-годишен от Троян е задържан за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като вчера около 16.00ч. при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 2,01 промила. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължават служители на РУ Троян.

На 17 март на територията на община Луковит е проведена специализирана полицейска операция, насочена срещу битовата престъпност в малките населени места. В хода на предприетите действия полицейските служители  са обходили 12 населени места, извършили са проверка на 110 лица и 78 МПС, като за установени 46 административни нарушения са съставили 18 акта и 28 глоби с фиш, съставили са и 6 протокола за предупреждение по чл.65 от ЗМВР.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!