BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Мъж е пострадал след сбиване в заведение в с. Български извор.

Мъж е пострадал след сбиване в заведение в с. Български извор, съобщават от Областна дирекция на полицията в Ловеч. Сигнал за инцидента е получен в РУ Тетевен на 20 март около 00.30 ч., а пристигналите на място полицаи са установили, че обекта работи в нарушение на заповед №рд-01-57/15.03.21 год. на РЗИ-Ловеч. По случая е образувано досъдебно производство и е съставен акт на управителя на обекта. Всички лица участвали в инцидента са установени, а пострадалият е настанен за лечение в болнично заведение, с травма на крака. Работата по случая продължават служители на РУ Тетевен.

На 20 март около 12.30ч. при движение по ПП I-3, 157.700км в посока гр.София, 60-годишен мъж от с.Васильово при управление на лек автомобил и извършване на маневра свързана с преминаване от лява в дясна пътна лента, не е пропуснал движещия се в дясна лента друг автомобил  и е предизвикал пътен инцидент, при който са пострадали /с охлузни рани и натъртвания/ 62-годишния водач на другото МПС и 60 –годишна жена пътувала на предна дясна седалка, в същия автомобил.

На водачът от с.Васильово е съставен акт по чл.25 ал.2 от ЗДВП.

В РУ Ловеч е образувано бързо производство и за срок до 24 часа е задържан 40-годишен мъж от града, който на 20 март около 02.30ч. е установен да управлявя лек автомобил в Ловеч след употреба на алкохол, с концентрация в издишания въздух 1,63 промила.

Работата по случая продължва.

На 19 март на територията на община Тетевен е проведена специализирана полицейска операция, в хода на която служители на местното районно управление на МВР са извършили проверка на 99 лица и 69 МПС, като за установени нарушения са съставили 33 глоби с фиш и 5 акта.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!