BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

На консултации при кмета на Ловеч съгласуваха съставите на подвижните секционни избирателни комисии

Днес, 26 март 2021 г., по покана на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова се проведоха консултации с упълномощените представители на партиите и коалициите за сформиране съставите на пет подвижни секционни избирателни комисии (ПСИК) на територията на Община Ловеч за гласуване на избиратели, поставени под изолация и карантина, както и една ПСИК за COVID-отделенията в МБАЛ „Проф. д-р П. Стоянов“ АД за произвеждане на избори за Народно събрание, насрочени за 04.04.2021 г.

Участваха представители на ПП ГЕРБ, КОАЛИЦИЯ „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“, КОАЛИЦИЯ „ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА И ВМРО“, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“, ПП „ВОЛЯ“, КОАЛИЦИЯ „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“.

На консултациите при кмета беше постигнато съгласие за съставите на Секционните избирателни комисии.

Заявления за гласуване от лица, поставени под карантина и в изолация, се приемат до 31.03.2021 г. от общинската администрация, като за почивните дни (27 и 28 март) са осигурени дежурства за времето от 8.00 ч до 17.00 часа.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!