BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

ОИЦ в Ловеч ще информира при стриктно спазване на всички противоепидемиологични мерки

Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка в страната и невъзможност да проведе традиционни информационни срещи, Областен информационен център – Ловеч предвижда информиране на обществеността при стриктно спазване на всички противоепидемиологични мерки (спазване на дистанция  и задължително носене на маски) относно възможностите за сътрудничество между заинтересованите страни в изпълнение на принципите за по-балансирано и устойчиво развитие на регионите чрез инструмента „Интегрирани териториални инвестиции (ИТИ)“, който ще се изпълнява на територията на област Ловеч през следващите седем години.

С цел да се мотивират потенциалните бенефициенти и заинтересовани страни да стартират създаването на партньорства и да генерират нови идеи за интегрирани проекти и концепции за ИТИ, чрез които да се решат конкретни проблеми на съответния регион (област) и да се развие потенциалът на територията, ОИЦ-Ловеч кани всички заинтересовани страни да посетят офиса ни в град Ловеч, ул. „Търговска“ № 29, Бароковата къща, като се допускат само до 2 (двама) представители на организация/институция на едно посещение с предварително уговорени дата и час. Като потенциални бенефициенти информация в ОИЦ могат да получат представителите на:

         държавни органи, областни администрации и общински власти от всичките осем общини;

         представители на гражданското общество – неправителствени организации, организации на работодатели и на синдикати, фондации;

         бизнес – представители на големи предприятия, представители на малки и средни предприятия и др.;

         научна общност – представители на университети, Българска академия на науката, Селскостопанската академия и др.;

         сдруженията на собствениците на жилища в многофамилни жилищни сгради;

         други заинтересовани страни на местно ниво.

По време на информационната кампания служителите на ОИЦ – Ловеч  ще отговарят на въпроси и ще подпомагат потенциалните бенефициенти на новата Оперативна програма „Развитие на регионите 2021-2027 г.“ чрез разясняване на общите принципи за подготовка на концепции за ИТИ, създаване на партньорствата, процедурите за подаване на концепциите и принципа на тяхното оценяване през новите състави на Регионалните съвети за развитие (РСР).

При интерес от страна на бизнеса в Област Ловеч, служителите на Областния информационен център в Ловеч ще предоставят и актуална информация за предстоящи процедури по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020 г. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Очакваме Вашите заявки за посещение на офиса на ОИЦ-Ловеч на тел.: 068 604 297

и/или на e-mail: [email protected]

и [email protected]

ОИЦ – Ловеч е част от Мрежата от 27 областни информационни центрове за популяризиране на политиката на ЕСИФ в Р България.

За допълнителна информация:

Тел.: 068 604 297; e-mail: [email protected]

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!