BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Скандал между съседи в Тетевен завърши с трима арестувани и двама в болница

На 05 януари около 08.30 ч. в РУ Тетевен е постъпил сигнал за сбиване между група лица в града, съобщават от Областна дирекция на полицията в Ловеч. Незабавно към мястото са изпратени екипи на РУ Тетевен като е установено, че при възникнал скандал и последвало сбиване между група съседи са пострадали 31-годишен и 69-годишен, които са откарани за преглед и лечение в болнично заведение.

Установени и задържани са останалите участници в конфликта – трима мъже на възраст 42, 24 и 20 години, всички от Тетевен.

По случая е образувано досъдебно производство и се изясняват всички факти и обстоятелства около възникналото произшествие.

На 05 януари  около 21.50ч. в РУ и РС ПБЗН Троян е получен сигнал за пожар на имот в махала «Гадевска», в с.Белиш. Огънят е унищожил по-голяма част от сградата и покривната конструкция и част от съседна сграда, като е потушен след пристигане на огнеборците от РС ПБЗН-Троян. Няма пострадали хора. По първоначална информация най-вероятна причина за произшествието е късо съединение. По случая в РУ Троян е образувано досъдебно производство и продължава работата по изясняване на причините за пожара.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!