BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима мъже са задържани за разбиване на три вендинг автомата в Ловеч. Арестувана е и криминално проявена жена за кражба на 600 лв от частен дом

Мъж на 69-години и жена на 45-години са задържани за срок до 24 часа в РУ Тетевен, след като в хода на проведена специализирана операция, с цел извършване на проверки на лица и автомобили осъществяващи таксиметров превоз в нарушение на действащото законодателство, съобщават от ОД на МВР Ловеч. Двамата са установени да извършват нерегламентиран превоз на пътници, без необходимите разрешения за този вид дейност.

По случая в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство и работата продължава.

На 20 юни, след поредица от оперативно-издирвателни мероприятия, криминалисти от РУ Ловеч са установили извършителите на кражби от вендинг машини в града.

Задържани за срок до 24 часа са двама мъже от с. Торос, на възраст 51 и 34 години и 38-годишен от Луковит, които на 15 юни за времето от 04.30ч. до 5.00 ч. с помощта на техническо средство са разбили три вендинг автомата в Ловеч. Щетите са в процес на изясняване, а по случаите в РУ Ловеч са образувани 3 досъдебни производства.

23-годишна, криминално проявена е задържана за срок до 24 часа в РУ Тетевен, след като при проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установена като извършител на кражба от 19 юни, на портфейл със сумата от 600 лв. и лични документи от частен дом в с. Галата. По случая е образувано досъдебно производство и РУ Тетевен продължава работа.

На 20 юни на територията обслужвана от РУ Ловеч и РУ Троян е проведена специализирана операция, в хода на която полицейските служители са извършили проверка на 87 МПС и 103 лица и за установени 32 нарушения на ЗДвП са съставили 2 акта, 30 глоби с фиш и са връчили 4 ел.фиша.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!