BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

„Център за обществена подкрепа“ и „Център за социална рехабилитация и интеграция“- Ловеч ще поддържат гореща телефонна линия

България е в извънредна епидемична обстановка заради COVID-19. Всеки ден случаите на заразени у нас се увеличават, а в държавата се въведоха строги мерки за опазване здравето на хората.

Във връзка с това, „Център за обществена подкрепа“ и „Център за социална рехабилитация и интеграция“- Ловеч ще поддържат гореща телефонна линия.

На телефон 0876552576, всеки карантиниран или лице от рискова група на територията на община Ловеч, може да потърси подкрепа за хранителни продукти, лекарства и вещи от първа необходимост.

Като допълнителна подкрепа за всички граждани ще се поддържа и гореща линия за психологическа консултация на тел: 0876552572 от 08:00 ч. до 20:00 ч. (без почивен ден).

Подкрепа ще се извършва и в индивидуални консултации, в зависимост от потребностите на всеки един потърсил  помощ. При неотложна нужда, се уговарят индивидуални срещи с жив контакт, съобразени с ефективни мерки за превенция разпространението на Covid- 19.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!