BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

23-годишен мъж е задържан за грабеж в с. Горан

Тогава, на 28 юли около 00.45 часа в полицията в Ловеч е получен сигнал, че жена от селото крещи през прозорец на баня за това, че е заключена и ограбена. Незабавно към мястото на инцидента са насочени служители от автопатрул към РУ Ловеч, които са установили, че потърпевшата е 68-годишна жена, която по време на сън е изненадана от нападател и и е отнета сумата от 800 лева, 2 златни ланеца, 4 златни пръстена и дебитна карта.
До разкриването на извършителят се е стигнало след проведени активни оперативно издирвателни и процесуално-следствени действия от служители на РУ Ловеч, ОД МВР-Ловеч и сектор «Грабежи» при ГДНП, под ръководството на Окръжна прокуратура-Ловеч. Задържаният 23-годишен мъж е от с.Славяни и е криминално проявен, а след първоначалното полицейско задържане и последвалото задържане с прокурорско постановление за 72 часа, лицето е с взета постоянна мярка „задържане под стража“.
Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата в Ловеч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!