BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

26-годишен се обърна преди „Лукойл“. В Летница се удариха двама 18-годишни.

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 02 юни около 17.30 ч. на пътя Ловеч-Плевен,  26-годишен мъж от Ловеч при управление на лек автомобил на мокра пътна настилка е загубил контрол върху управлението, напуснал е пътното платно, ударил се е в дърво и се  преобърнал.  Водачът е с леки травми, прегледан е в болница и е освободен за домашно лечение. Пробата му за алкохол е отрицателна. Съставен е акт за нарушение на ЗДВП.

Вчера, около 16.50ч. на кръстовище в гр. Летница е настъпил пътен инцидент между лек автомобил управляван от 18-годишен младеж и мотоциклет «Симсон», също с 18 годишен водач, и двамата от гр.Летница. При инцидента е пострадал мотоциклетистът, който е със средна телесна повреда. Пробите за алкохол на двамата водачи са отрицателни, а по случая е обазувано досъдебно производство.

На 02 юни около 10.30ч. на път 3504, 76-годишен мъж от с. Драгана при управление на лек автомобил и  възникване на техническа неизправност /спукване на гума/ е загубил контрол върху управлението на превозното средство и се е преобърнал на пътното платно. В резултат на инцидента водачът е получил леки наранявания в областта на главата, прегледан е в болница и е освободен за домашно лечение. Пробата за алкохол на водачът е отрицателна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!