BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

27-годишна жена от Севлиево и 32-годишен мъж от Ябланица са арестуване. В колите им е открита дрога

От ОД на МВР Ловеч съобщават, че на 02 юли в 17.30 ч. в с. Дебнево, автопатрул на РУ Троян е извършил проверка на лек автомобил, при което в багажното отделение е открито пликче с прахообразно вещество. Превозното средство е управлявано от 27-годишна жена и пътници 20-годишна и 22-годишен, и тримата от гр. Севлиево. При извършен полеви тест откритото вещество е реагирало на метамфетамин и кокаин, с количество 0,71 гр.

Водачката на превозното средство е задържана за срок от 24 часа в РУ Троян, а по случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

32-годишен мъж от Ябланица е задържан за притежание на наркотични вещества, след като на 02 юли около 17.40 ч. в землището на град Ябланица полицейски служители са извършили проверка на 32-годишен мъж, водач на лек автомобил.  В хода на предприетите действия и последвало претърсване, в превозното средство между предните седалки на автомобила полицаите са открили пакетче с бяло кристалообразно вещество. При извършен полеви тест веществото е реагирало на амфетамин, с бруто тегло 0.25 грама. По случая е образувано досъдебно производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!